Στο τηλεοπτικό τοπίο της τρέχουσας σεζόν 2025-2026, η πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στο OPEN TV έχει κερδίσει μια σταθερή θέση στις προτιμήσεις των τηλεθεατών που επιθυμούν μια έγκυρη και άμεση ενημέρωση. Με παρουσιαστές τον Μάνο Νιφλή και τον Γιάννη Κολοκυθά, η εκπομπή μεταδίδεται καθημερινά στις 06:00 το πρωί, αποτελώντας ένα βασικό σημείο αναφοράς για την ανάλυση της τρέχουσας επικαιρότητας, τον σχολιασμό των πολιτικών και κοινωνικών εξελίξεων, καθώς και την παρουσίαση σημαντικών ειδήσεων που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών.
Η χημεία μεταξύ των δύο παρουσιαστών προσδίδει έναν ιδιαίτερο τόνο στη ροή του προγράμματος, καθώς καταφέρνουν να συνδυάζουν τη σοβαρότητα που απαιτεί η ενημέρωση με τον αυθορμητισμό και το χιούμορ που συχνά «σπάνε» την ένταση των ειδήσεων.
Ενδεικτικό της χαλαρής ατμόσφαιρας που επικρατεί στο στούντιο και της διάθεσης των παρουσιαστών να μοιράζονται στιγμές πίσω από τις κάμερες με το κοινό τους, ήταν το σημερινό χιουμοριστικό περιστατικό που εκτυλίχθηκε στον αέρα. Οι δύο παρουσιαστές επέλεξαν να «εκθέσουν» με φιλική διάθεση μια συνεργάτιδά τους δημοσιογράφο, η οποία, λόγω περιορισμένου χρόνου ή άλλων συγκυριών, δεν είχε προλάβει να ολοκληρώσει την ενδυμασία της, επιλέγοντας να φορέσει σαγιονάρες για να εμφανιστεί στο πάνελ της εκπομπής.
Το περιστατικό έλαβε διαστάσεις εντός του τηλεοπτικού πλατό όταν ο Μάνος Νιφλής και ο Γιάννης Κολοκυθάς ζήτησαν από τον σκηνοθέτη της εκπομπής να δώσει ένα κοντινό πλάνο στα πόδια της δημοσιογράφου τη στιγμή που εκείνη ήταν καθισμένη στη θέση της.
Η αποκάλυψη της «στυλιστικής παρασπονδίας» προκάλεσε γέλια στο στούντιο, με τους παρουσιαστές να διασκεδάζουν με την άνεση της συναδέλφου τους.