Κουτσουμπής: Η πρώτη φωτογραφία με την Καινούργιου μετά την γέννηση της κόρης τους – Αυτό είναι το όνομα που θα πάρει

Την πρώτη του ανάρτηση με την Κατερίνα Καινούργιου μετά τη γέννηση της κόρης τους, Ξένιας έ...

Κουτσουμπής: Η πρώτη φωτογραφία με την Καινούργιου μετά την γέννηση της κόρης τους – Αυτό είναι το όνομα που θα πάρει

Την πρώτη του ανάρτηση με την Κατερίνα Καινούργιου μετά τη γέννηση της κόρης τους, Ξένιας έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου 4 Απριλίου ο Παναγιώτης Κουτσουμπής.
Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς το απόγευμα της Παρασκευής 3 Απριλίου ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, η μικρή Ξένια, με την είδηση να γίνεται γνωστή πρώτη μέσα από το TLIFE.

Ο Παναγιώτης Κουτσουμπής, που είναι αρκετά χαμηλών τόνων, θέλησε να μοιραστεί τη χαρά του με τους διαδικτυακούς του φίλους με μια λιτή ανάρτηση. Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία ενώ στη λεζάντα της ανάρτησης επέλεξε τρεις λιτά αλλά γεμάτα νόημα emojis: μια καρδιά, ένα αστέρι και ένα μπιμπερό, αποτυπώνοντας με τον δικό του τρόπο τη συγκίνηση και την ευτυχία της νέας αυτής σελίδας στη ζωή τους.

Σύμφωνα με όσα έχουν ήδη γίνει γνωστά, τόσο από τον γιατρό της παρουσιάστριας όσο και από τον συνεργάτη της Στέφανος Κωνσταντινίδης, η μικρή Ξένια φαίνεται πως έχει πάρει τα χαρακτηριστικά του μπαμπά της.

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής βιώνουν μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους, με τον ερχομό της κόρης τους να ολοκληρώνει την προσωπική τους ευτυχία. Οι ευχές από φίλους, συνεργάτες και θαυμαστές δεν έχουν σταματήσει, με το ζευγάρι να δέχεται κύματα αγάπης για το νέο μέλος της οικογένειάς του.