Έπαιξε Καλυβάτση: Το βίντεο των ΑΜΑΝ που έδειξε στο «Ράδιο Αρβύλα» ο Αντώνης Κανάκη

Τα κακώς κείμενα της επικαιρότητας σχολίαζαν με σατιρική ματιά για ακόμα μία φορά στο Ράδιο...

Έπαιξε Καλυβάτση: Το βίντεο των ΑΜΑΝ που έδειξε στο «Ράδιο Αρβύλα» ο Αντώνης Κανάκη

Τα κακώς κείμενα της επικαιρότητας σχολίαζαν με σατιρική ματιά για ακόμα μία φορά στο Ράδιο Αρβύλα της Τετάρτης 25/3 και φυσικά τι πιο επίκαιρο από τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου και τις παρελάσεις. Ο Αντώνης Κανάκης θέλοντας να δείξει ακόμα μία φορά τη διαχρονικότητα στα στρεβλά αυτής την κοινωνίας προανήγγειλε ένα βίντεο που είχε παιχτεί στο ΑΜΑΝ, 31 χρόνια πριν.

Το πάντα επίκαιρο βίντεο έδειχνε εικόνες από τις σατιρικές παρελάσεις στα σκετσάκια της εκπομπής. Στο σκετσάκι του βίντεο που έδειξε εμφανίζεται και ο Σωτήρης Καλυβάτσης, αχώριστο μέλος του ντουέτου εκείνης της εποχής και αναπόσπαστο κομμάτι στην παρουσίαση αλλά και σε πρωταγωνιστικό ρόλο στα βίντεο, έχοντας αφήσει τους πιο αξέχαστους χαρακτήρες στην τηλεοπτική ιστορία της εκπομπής.

«Γιατί έχουν γίνει πάρα πολλά σε αυτή τη χώρα, αλλά είπαμε ότι προσπαθούμε να την κρατήσουμε όσο πιο διασκεδαστική γίνεται σήμερα την εκπομπή. Όταν θυμάσαι πράγματα, βλέπεις πόσο ίδια είναι όλα, τίποτα δεν αλλάζει. Το έχουμε πει χιλιάδες φορές. Αισίως έχουμε κλείσει περίπου 31 χρόνια αμιγώς σατιρικών εκπομπών. Και αν πάρουμε υλικό από τις εκπομπές μας 31 χρόνια πριν, κολλάει με το σήμερα. Είναι σαν να το έφτιαξες για το σήμερα. Τρεις ολόκληρες δεκαετίες και δεν αλλάζει τίποτα.

Για παράδειγμα στο νούμερο 18 θα πάμε στην παρέλαση του ΑΜΑΝ. Όπου εκεί, σε εκείνη την περιβόητη παρέλαση του ΑΜΑΝ, δε θα τη δείξουμε ολόκληρη, θα δείξουμε ένα συγκεκριμένο κομμάτι που έχει να κάνει μόνο με το εσύ. Με το σύστημα δηλαδή υγείας. Αυτό είναι 30 χρόνια πριν τώρα, έτσι. Πείτε μου, αυτό το απόσπασμα.
Αυτή η σάτιρα που δείχνει την παρέλαση του εσύ για την 25η Μαρτίου δεν είναι άνετα φτιαγμένη για το σήμερα», είπε στην εισαγωγή του ο Αντώνης Κανάκης πριν δείξει το ιστορικό βίντεο 3 δεκαετιών πίσω.