Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η αιφνίδια απώλεια του προέδρου της τοπικής κοινότητας του Νέου Κρικελλου , Νώντα Χαντζή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 53 ετών σήμερα πρωτομαγιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκλιπών, παντρεμένος πατέρας τριών παιδιών, ενός αγοριού και δύο κοριτσιών,.βρισκόταν τις προηγούμενες ώρες στην Αθήνα, όταν αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία. Άμεσα μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν «κεραυνός εν αιθρία», στο Νέο Κρικελλο βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους και κατοίκους της περιοχής.
Ο Νώντας είχε θρηνήσει πριν λίγα χρόνια τοσο την αδελφή του αλλά και τον ξάδερφο του Τάκη Χαντζή.
Ο Νώντας Χαντζής είχε εκλεγεί πρόεδρος της τοπικής κοινότητας το 2023, ως υποψήφιος με τον συνδυασμό του Πανουργια Παπαϊωάννου, καταφέρνοντας σε σύντομο χρονικό διάστημα να αφήσει το δικό του αποτύπωμα μέσα από την ενεργή συμμετοχή και το ενδιαφέρον του για τα ζητήματα του τόπου. Ενώ έχει ασχοληθεί στο παρελθόν και με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα ως παράγοντας στο Νέο Κρικελλο αλλά και στην ΕΠΣ Φθιώτιδας.
Η τοπική κοινωνία αποχαιρετά έναν άνθρωπο που υπηρέτησε με αφοσίωση τον θεσμό της αυτοδιοίκησης, εκφράζοντας βαθιά θλίψη για την απώλειά του.
Αναμένεται να πραγματοποιήθει νεκροψία νεκροτομή προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα ακριβή αίτια της τραγικής απώλειας.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.