ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΩΡΑ

Πολύ σοβαρά έχουν πάρει εφέτος οι πολίτες το θέμα του αντιγριπικού εμβολιασμού, όπως προκύπ...

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΩΡΑ

Πολύ σοβαρά έχουν πάρει εφέτος οι πολίτες το θέμα του αντιγριπικού εμβολιασμού, όπως προκύπτει από το ένα εκατομμύρια εμβολιασμούς που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί στα φαρμακεία όλης της χώρας.

Εάν σκεφθούμε ότι πέρυσι είχαν πραγματοποιηθεί 2,8 εκατ. αντιγριπικοί εμβολιασμοί και εφέτος καίτοι δεν βρισκόμαστε ούτε στα μέσα Νοεμβρίου έχουμε αγγίξει το ένα εκατομμύριο, τα πράγματα δείχνουν αισιόδοξα, τονίζει στο CNN Greece, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου Απόστολος Βαλτάς.

Στόχος εφέτος είναι να φθάσουμε τα 3 εκατομμύρια εμβολιασμούς κατά της εποχικής γρίπης, αριθμός που αντιστοιχεί στο 55% των πολιτών που πρέπει να εμβολιαστούν σύμφωνα με τις οδηγίες, τονίζει ο κ. Βαλτάς, προσθέτοντας ότι ήδη το ένα εκατομμύριο εμβολιασμοί, αποτελεί ένα ιδιαίτερα θετικό αποτέλεσμα και παρά το γεγονός, ότι οι καιρικές θερμοκρασίες είναι ήπιες μέχρι στιγμής.