Δεν το περίμενε κανείς: Κι άλλο γνωστό ζευγάρι χωρίζει μετά από 22 χρόνια γάμου – Η ανακοίνωση στο Instagram

July 31, 2024
Κανείς δεν το περίμενε: Ένα ακόμα διάσημο ζευγάρι χωρίζει μετά από 22 χρόνια γάμου – Η ανακοίνωση στο Instagram.

Δεν το περίμενε κανείς: Κι άλλο γνωστό ζευγάρι χωρίζει μετά από 22 χρόνια γάμου – Η ανακοίνωση στο Instagram



Γνωστό ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του, μόλις τέσσερις ημέρες μετά την 22η επέτειο γάμου του και την απόκτηση δύο παιδιών.

Πρόκειται για τον 54χρονο ηθοποιό, Cameron Mathison και τη σύζυγό του, Vanessa, οι οποίοι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 27 Ιουλίου 2002 και απέκτησαν τον γιο τους, Lucas, τον Απρίλιο του 2003 και την κόρη τους, Leila, τον Ιούλιο του 2006.

Το δυσάρεστο γεγονός ανακοίνωσαν με μία ανάρτηση στο Instagram, υπογραμμίζοντας: Μετά από 22 χρόνια γάμου, πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε τους δρόμους μας. Μπαίνουμε σε αυτό το νέο κεφάλαιο με βαθιά αγάπη, καλοσύνη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον. Κρατάμε ευγνωμοσύνη στις καρδιές μας για τα υπέροχα χρόνια που μοιραστήκαμε μαζί. Τα παιδιά μας ήταν και θα συνεχίσουν να είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας και θα συμμεριζόμαστε για πάντα την αφοσίωση και την αγάπη μας γι’ αυτά. Παραμένουμε φίλοι και ευχόμαστε τα καλύτερα ο ένας για τον άλλον. Εκτιμούμε ειλικρινά τον σεβασμό σας για την ιδιωτικότητα της οικογένειάς μας κατά τη διάρκεια αυτής της αλλαγής….

Η ανάρτηση που έκανε το γνωστό ζευγάρι για τον χωρισμό του

Χώρισε

Οι ευτυχισμένες στιγμές του γνωστού ζευγαριού

Χώρισε

width=1440

width=1440

Χώρισε

width=1440

width=1440

Χώρισε

Δεν μπορούν να ζήσουν χώρια: Επανασύνδεση για πασίγνωστο ζευγάρι λίγο μετά τον χωρισμό, προδώθηκαν μόνοι τους

Ο Mente Fuerte και η Μαρία Σολωμού φαίνεται πως πέρασαν μια μικρή κρίση στη σχέση τους το προηγούμενο διάστημα, πλέον όμως τα πράγματα μεταξύ τους είναι μια χαρά. Ο γνωστός ράπερ το μεσημέρι της Πέμπτης 20/6 δημοσίευσε ένα βίντεο στο ΤikTok στο οποίο μας δείχνει πώς γυμνάζεται στο σπίτι του.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο βλέπουμε να σηκώνει ψηλά την Μαρία Σολωμού και να λέει: Πρωινή ρουτίνα. Όταν σηκώνεις το βραβείο από το σπίτι γιατί δεν πήγες στα mad.

width=368

Σε πρόσφατη συναυλία του ο Mente Fuerte με τη Δέσποινα Βανδή στα Ιωάννινα, την ώρα που οι δυο τους ήταν πάνω στη σκηνή, ο ράπερ έκανε μια αναφορά στη δική του Πανσέληνο την οποία ονόμασε Μαρία αποκαλύπτοντας πως δεν του μιλάει, και ζήτησε από το κοινό να την κάνουν ταγκ στα stories τους.

Ξέρεις τι έχω πάθει; Εδώ και μια εβδομάδα η δική μου Πανσέληνος δεν μου μιλάει. Οπότε θέλω όλοι να σηκώσετε τα κινητά και να κάνετε tag τη Μαρία μπας και το δει και μας απαντήσει είπε χαρακτηριστικά.

Εδώ και μια εβδομάδα δε μου μιλάει: Σε απόγνωση ο Mente Fuerte κάνει δημόσια έκκληση στη Σολωμού να… γυρίσει

Η σχέση μεταξύ της Μαρίας Σολωμού και του Mente Fuerte έχει ψυχρανθεί εδώ και λίγες μέρες. Η κρίση φαίνεται να έχει χτυπήσει.

width=1200

Τα τελευταία χρόνια, η ηθοποιός και ο ράπερ διατηρούσαν μια πολύ στενή και αγαπημένη φιλία και φέρεται να ήθελαν να είναι κάτι παραπάνω από φίλοι, αλλά κανείς από τους δύο δεν το έχει παραδεχτεί μέχρι στιγμής. Στην πρόσφατη συναυλία του Mente Fuerte και της Δέσποινας Βανδή στα Ιωάννινα, ενώ οι δυο τους βρίσκονταν επί σκηνής, ο ράπερ αναφέρθηκε στο δικό του πανσέληνο, το οποίο αποκάλεσε Μαρία, και αποκάλυψε ότι δεν του έχει μιλήσει και ζήτησε από το κοινό να την κάνουν ταγκ στην ιστορία τους.

Ξέρεις τι έχω πάθει; Εδώ και μια εβδομάδα η δική μου Πανσέληνος δε μου μιλάει ανέφερε αρχικά επί σκηνής ο Mente Fuerte στη Δέσποινα Βανδή με την ίδια να του απαντά, Α, η Πανσέληνος η δική σου δε σου μιλάει.

Η δική μου, οπότε, θέλω όλοι να σηκώσετε τα κινητά και να κάνετε ταγκ τη Μαρία, μπας και το δει και μου απαντήσει είπε σε άλλο σημείο ο ράπερ με την τραγουδίστρια να αναρωτιέται, Ποια Μαρία;.

Ποια ήρθε εδώ; απάντησε ο ίδιος.

Να μας πει ποια Μαρία. Το αφιερώνω εγώ στη Μαρία είπε στη συνέχεια η Δέσποινα Βανδή και στη συνέχεια προχώρησαν στο τραγούδι τους.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: